JEG ER EN BARNEMISHANDLER

Hei på dere, det er en stund siden jeg har vært her inne å blogget, og dere vet den ene grunnen, men ikke den andre. Jeg la ut et innlegg på den andre bloggen min, der hvor jeg oppdaterte dere at William hadde blitt 2 måneder gammel, og at jeg hadde små startet med velling og noen få grøter med skje. Det jeg fikk slengt i trynet var at jeg var en barnemishandler, og tillegg til at jeg ikke måtte gjøre samme feilen med mitt barn bare fordi mamma ga meg grøt tidlig, virkelig? I tillegg skulle de blande seg inn i hvorfor jeg ikke ammer, er det noe de trenger å bry seg om? Jeg mener det er helt opp til hver enkelt, ja, William har vært små plaget med kolikk, men det er over nå, hadde ikke gitt han grøt/velling hvis han hadde reagert på det, det sier seg jo selv. Barn er forskjellige, og de reagerer forskjellig. Jeg vet godt at man ikke skal gi barn grøt før de blir 4 måneder, men det er utrolig mange som gjør forskjellig. Jeg syntes det å gi grøt til W funker helt perfekt, han sover lenger, det er kun på kvelden han får noen små skjeer med grøt, ellers er det morsmelkerstatning. 
Men det at jeg ble kalt barnemishandler syntes jeg gikk for langt, og jeg kjenner jeg blir kjempe irritert over folk som skal være anonyme eller bytte navn for å ikke bli gjenkjent. 
Vær så snill og ikke bland dere inn i ting dere ikke har noen ting med, og greit nok at jeg deler det på bloggen min, men uansett, slutt å bland dere for mye. Mye hyggeligere med snille kommentarer, enn å bli slengt mitt i trynet at du er en barnemishandler. 

Men dette temaet er over nå, over på noe litt mer hyggelig. Det er snart julaften, og jeg gleder meg vanvittig mye. Første jul sammen med Marius og ikke minst William. William blir allerede 11 uker på fredag, tiden går så utrolig fort. Vi skal være hjemme julaften sammen med mange andre i familien, jeg tror vi blir rundt 14 stk til sammen, kjenner det kan bli et mas, samtidig veldig koselig. Jeg har også litt jeg skal gjøre før jul, jeg må handle julegaver, pynte til jul her hjemme, og sende julekortene sånn at de er fremme før jul. Julegave handlingen får vi ta neste uke da både jeg og Marius har fått lønning. Jeg elsker jo å handle, men det gjør ikke han, haha. Syntes det er utrolig koselig at vi kan handle sammen for engang skyld. Heldigvis er det ikke så mange å handle til i år som jeg føler det har vært alle andre ganger. 
Lille julenissen vår 

Hvis dere ønsker å følge oss på instagram, så kan dere gå inn her

2 kommentarer

liveterherlig93

07.12.2016 kl.17:10

så søt:)

Mariell Eriksen

07.12.2016 kl.17:10

liveterherlig93: Tusentakk :)

Skriv en ny kommentar

JEG ER EN BARNEMISHANDLER

07.12.2016 kl.17:04
Skrevet av marielleriksen
Hei på dere, det er en stund siden jeg har vært her inne å blogget, og dere vet den ene grunnen, men ikke den andre. Jeg la ut et innlegg på den andre bloggen min, der hvor jeg oppdaterte dere...
Bli medlem
hits