MAMMAROLLEN

Hei og hopp!

Gud som ukene flyr fra oss her i Aurskog. Det er en måned og en dag siden vår William kom til verden. Og hvor fælt vi koser oss er det umulig å legge ord på. Han er en utrolig rolig og snill baby, og det er utrolig deilig. Det har vært en periode hvor han har vært urolig og ikke klart å slå seg helt til ro på dag tid, bare vært skrik når han har vært våken, men det har hatt sine årsaker. Den dag i dag er han en helt annen baby, vi prøvde og bytte mat type, gå til kiropraktor og la han få tre behandlinger som har hjulpet han utrolig mye pga stivhet i nakken. Takk gud for at det finnes hjelp sier jeg bare. 
Også kommer den følelsen hvordan mammarollen er, og den en helt fantastisk. Jeg er så utrolig glad for at jeg ble mamma i en så ung alder som 20 år. Jeg tror aldri jeg hadde klart og se for meg et liv videre uten William og Marius, ting har forandret seg så utrolig mye etter at de kom inn i livet mitt. Vi koser oss kjempe masse som nybakte foreldre og er så heldige som har fått oppleve det og faktisk bli foreldre i en så ung alder som vi er i. Nå til dags er det vel ganske så normalt og bli foreldre, enn hva det var før i tiden. 
Og i løpet av denne måneden har vi fått oppleve så mye vi ikke trodde vi skulle oppleve så fort, men som vi faktisk har gjort, og det er bare de å se William vokse dag for dag, hvor stor han har blitt, og hvor mye han har forandret seg på så kort tid. Smilet er snart i mål, fikk et lite smil av han i dag tidlig når vi pratet sammen i speilet, det kjentes godt ♥Planene videre for idag er vel egentlig bare å slappe av, lillegutt ligger å sover sin andre lur idag og Marius har reist på jobb, så han er ikke tilbake før imorgen tidlig. Jeg og William skal vel bare kose oss oppe hos mamma og pappa. Ble bedt på middag også, det var veldig koselig. Så den skal nytes nå, så snakkes vi senere! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

JEG ER EN BARNEMISHANDLER

07.12.2016 kl.17:04
Skrevet av marielleriksen
Hei på dere, det er en stund siden jeg har vært her inne å blogget, og dere vet den ene grunnen, men ikke den andre. Jeg la ut et innlegg på den andre bloggen min, der hvor jeg oppdaterte dere...
Bli medlem
hits