EN MÅNED

Heisann ♥ idag er det en måned siden jeg lå på sykehuset å fikk verdens fineste gave i armene mine. Altså fire fredager men ikke fult en måned før den 16 Oktober. 
Dagen idag startet 06:00 med en sulten liten baby som ikke ville sove noe mer. Vi har også vært en tur på Jessheim, hos kiropraktor der hvor William nå har vært 3 ganger pga stivhet i venstre side av nakken. Han har slitet en del med vond mage pga dette, dette har da noe med magen og gjøre også, så vi har måtte hatt tre behandlinger på den lille kroppen. Har hatt så vondt av han de siste 2 ukene pga dette, uff. Nå er han heldigvis MYE bedre også, noe henger igjen så klart, men roligere er han. Var ikke noe morsomt og ha en gråtende  baby i hus som konstant gråt fordi han hadde vondt, var bare rolig når han fikk mat eller sov. 
Vi har også fått tips om å bytte morsmelkerstatning for å se om dette fungerer, og har det virkelig gjort. Utrolig hva den lille kroppen må igjennom før man virkelig finner ut hva som er rett og galt. Er virkelig heldig som har alle de jeg har rundt meg som hjelper meg når det trengs, og som stiller opp uansett. Så disse første fire ukene har vært tøffe for både oss og familien. Men en ting som er deilig er at det er på bedringens vei, det tror jeg vi alle er veldig glade for, og ikke minst at det finnes hjelp rundt om kring der ute, sånn som kiropraktor/manuell terapi for spedbarn. Da vi endelig hadde kommet oss hjem var det deilig og kunne slappe av, lille gutt fikk flaske med mat og sovna tvert, mens jeg satt meg i sofaen med pleddet over meg for å se på tv, og sovet så klart med engang selv, idag er jeg helt utslitt. Nå fyres det i ovnen og det er utrolig deilig nå som det er så kaldt ute, det snødde faktisk her i Aurskog idag, deilig å se egentlig. 
Planene for idag er vel egentlig ikke så altfor store, det er deilig og kunne være hjemme å slappe av og gjøre minst mulig, bare kose oss frem til dagen er omme. 
Nå våkner han vel snart for litt mat igjen også, så vi  blogges!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

JEG ER EN BARNEMISHANDLER

07.12.2016 kl.17:04
Skrevet av marielleriksen
Hei på dere, det er en stund siden jeg har vært her inne å blogget, og dere vet den ene grunnen, men ikke den andre. Jeg la ut et innlegg på den andre bloggen min, der hvor jeg oppdaterte dere...
Bli medlem
hits