DET FØLES GODT

Hei på dere ♥ som dere har skjønt så har jeg måtte tatt meg en lang pause pga litt av hvert, og det føles godt og være tilbake i blogging igjen.
I denne pausen har jeg født verdens nydeligste prins, vært noen dager på sykehuset etter fødsel og hatt masse besøk av familie og venner, og ikke minst, hatt endel rutiner å komme meg inn i. Det å sitte her som mamma er virkelig en herlig følelse, jeg er så stolt over den lille gutten vår. Også må jeg si tusen takk for alle gratulasjoner jeg har fått rundt om kring. Setter virkelig stor pris på det.


Planene mine fremover er og prøve å blogge så mye som mulig når jeg har tid til det. Vi storkoser oss som foreldre og vil gjerne nyte tiden sammen med lille gutt før vi setter noe annet fremfor det. 
Det er noen dager siden jeg har født nå, altså 3 uker og 6 dager, så  lille William er allerede 1 måned i morgen. Tiden går så utrolig fort, og det er veldig moro å se hvor mye han har utviklet seg på så kort tid, pluss at ting har forandret seg mye siden jeg gikk gravid. Den 16 September klokken 19:09 kom han til verden, med sine 3495g og var 49cm lang, helt perfekt. Ingen av oss var forberedt på at ting skulle skje den dagen i det hele tatt. Terminen min var 20 September, men han valgte å melde sin ankomst på min onkel og kusines bursdag, pluss kusinen til Marius, veldig stas med flere på samme dato. 
Jeg kommer til å dele fødselshistorien med dere litt senere når jeg får tid til å skrive den, det gleder jeg meg veldig til. 

Jeg tenkte bare å legge et lite spor fra meg før William våkner, så vi kan blogges senere! 

4 kommentarer

ordkaos

13.10.2016 kl.23:10

Hei! Så fin blogg du har!

Sjekk gjerne ut min: www.ordkaos.blogg.no

Klem :)

Mariell Eriksen

14.10.2016 kl.07:00

ordkaos: tusentakk:) det skal jeg gjøre!

Malin

14.10.2016 kl.00:36

Gratulerer så mye! :)

Mariell Eriksen

14.10.2016 kl.07:00

Malin: tusentakk:)

Skriv en ny kommentar

JEG ER EN BARNEMISHANDLER

07.12.2016 kl.17:04
Skrevet av marielleriksen
Hei på dere, det er en stund siden jeg har vært her inne å blogget, og dere vet den ene grunnen, men ikke den andre. Jeg la ut et innlegg på den andre bloggen min, der hvor jeg oppdaterte dere...
Bli medlem
hits