SVANGERSKAPS UKE 39Hei på dere. Jeg har dessverre ikke orket eller hatt noen ting å blogge om de siste dagene, så jeg har derfor latt vær og gå inn her og prøve. Jeg er nå i svangerskaps uke 39 og nå er det virkelig ikke lenge igjen til vi får møte vår lille. Det er er kun 15 dager igjen til termin, og vi venter spent på når dette skal starte. 

Termindato: 20.September, og 94,7% er fullført av svangerskapet. (Jeg er uke 38+1) altså, svangerskaps uke 39. Vi venter spent og disse siste dagene kommer sikkert til å gå utrolig sakte.

Ukens aktivitet i magen: Her er det veldig mye liv, tyder på at han har dårlig plass der inne. Man kan se tydelig utenpå magen hvis et bein stikker opp, samtidig så er det litt små ubehagelig med tanke på at han presser huden utover. Utrolig hvor sterke de små egentlig er. 

Tankene mine rundt fødselen: Jeg grugleder meg litt egentlig, sitter å tenker mye på det og ikke rekke å få smertelindring, jeg har sagt hele veien at jeg ønsker epidural. Har også hørt at det sykehuset jeg skal føde på, er veldig på det å sende hjem pga oppmøte for tidlig osv, jeg forstår jo det, men innen man er tilbake på sykehuset er man kanskje allerede forsen til å få epidural. Så jeg tenker utrolig mye på det.

Formen min i uken som var: Den var egentlig helt grei, mye vondt i bekkenet, men ellers har jeg fartet rundt omkring bare for å få bevegd meg og ikke bare sittet inne. Har vært 2 turer på Strømmen Storsenter og handlet litt. Jeg merker jo det at det ikke var så lurt av meg og presse meg til så mye gåing når kvelden kommer, men jeg klarer ikke sitte helt i ro en hel dag. 

Uken cravings: Ingen cravings denne uken som jeg kan komme på. Har vel ikke vært så stort av det i løpet av hele svangerskapet heller hvis jeg tenker meg om, kanskje i starten. 

4 kommentarer

Simona Lovise

02.10.2016 kl.15:14

Hvordan går det med deg? :)♥

Mariell Eriksen

06.10.2016 kl.17:44

Simona Lovise: Det går veldig bra med meg, har født og det er helt fantastisk og være mor. Bloggingen har gått veldig trådt den siste tiden, men lover og komme tilbake så fort jeg har bedre tid i hverdagen min, det er ikke lenge til :) Takk for at du spør <3

Simona Lovise

09.10.2016 kl.22:17

Så bra, det er godt å høre! Hehe kjenner til den, fødte for tre uker siden i morgen og har ikke blitt mye tid til blogging her heller :) Kos deg masse videre med den lille ♥

Mariell Eriksen

11.10.2016 kl.14:32

Simona Lovise: Hehe,tusentakk det samme ?

Skriv en ny kommentar

JEG ER EN BARNEMISHANDLER

07.12.2016 kl.17:04
Skrevet av marielleriksen
Hei på dere, det er en stund siden jeg har vært her inne å blogget, og dere vet den ene grunnen, men ikke den andre. Jeg la ut et innlegg på den andre bloggen min, der hvor jeg oppdaterte dere...
Bli medlem
hits