SKRIVESPERRE

Hei på dere ♥ for og være helt ærlig så har jeg skrivesperre, jeg aner ikke hva jeg skal skrive om her på bloggen, jeg føler dagene mine fylles ut med alt annet enn tid til blogging. Marius har endelig kommet hjem, og jeg ønsker tid med han og andre venner før jeg blir mere låst hjemme, da har jeg nok mere tid til blogging også håper jeg. Jeg har nettopp gått ut i mammapermisjon og det føles deilig. Tiden er snart inne til fødsel og det er endel jeg må forberede her hjemme. 
Jeg må også gjøre klart ting for meg selv og fokusere på litt andre ting. Og når jeg ikke vet hva jeg skal blogge om, så blir det bare til at bloggen står stille, og det er utrolig synd, jeg ønsker så klart ikke at det skal være sånn, men jeg tror nok jeg får gå innom å skrive da jeg har tid og sånne ting. Dere kan gjerne komme med tips til meg, det hadde vært veldig snilt. 
Jeg sitter nå å ser litt på tv, har nettopp spist frokost, Marius er ikke hjemme akkurat nå, så jeg er aleine i leiligheten. I kveld får vi besøk av søstera til Marius, hun skal komme på taco. Har lovt henne dette lenge, så nå som vi er ''ferdige'' med leiligheten, så er hun velkommen, selvom jeg føler at leiligheten ser forferdelig ut. Jeg får vel prøve å rydde unna litt og ordne så det ser bra ut til hun kommer i kveld. 
Jeg har kåret vinneren av navnesmokken.no og det ble www.lilleliam.blogg.no denne gangen. Jeg håper jeg får være med å legge ut konkurranser igjen, men det blir nok ikke på noen uker tenker jeg. 
Jeg har snart en greie på Instagram dere kan sjekke ut om noen få dager, Instagram profilen min er her ♥ vi snakkes!


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

JEG ER EN BARNEMISHANDLER

07.12.2016 kl.17:04
Skrevet av marielleriksen
Hei på dere, det er en stund siden jeg har vært her inne å blogget, og dere vet den ene grunnen, men ikke den andre. Jeg la ut et innlegg på den andre bloggen min, der hvor jeg oppdaterte dere...
Bli medlem
hits