KONTROLL HOS JORDMOR

Uff for et ruskende og kaldt høst vær det skulle være ute nå da, huskaldt og forferdelig. Det er på tide å begynne med varmekabler og fyring i ovnen tror jeg, for nå syntes jeg det virkelig begynner og bli kaldt. Imorgen er det allerede 1. September, altså 20 dager igjen til termindatoen min, gud så spennende. 
Idag har jeg vært på kontroll hos jordmor og alt gikk veldig fint, jeg fikk høre på hjertelyden til lille gutt og den var helt perfekt. Nå er det ikke mange gangene igjen hos jordmor før fødsel, skal tilbake om et par uker, da er jeg i uke 39, altså svangerskaps uke 40 da. 

Magens mål: Målene på magen idag var 35, og hun sa det var helt perfekt, målene ligger rett på streken, og der har de ligget hele veien. 


Hjerteaktivitet: Hjerte aktiviteten var på 142, og det hørtes også veldig bra ut. 

Barnets hode: Det er ikke helt festet ennå, men hun sa det ikke var lenge igjen.

Fødselbrev: Jeg fikk også med meg et fødsels brev jeg kunne skrive på, skrive ned for eksempel hva jeg ønsker på sykehuset, som epidural og lignende. Noe jeg kommer til å skrive ned at jeg ønsker. 


2 kommentarer

youtubeamy

30.08.2016 kl.14:18

Så bra det ser bra ut! Hvilke kjønn er det?

Mariell Eriksen

30.08.2016 kl.18:20

youtubeamy: hehe, ja :) det er en gutt

Skriv en ny kommentar

JEG ER EN BARNEMISHANDLER

07.12.2016 kl.17:04
Skrevet av marielleriksen
Hei på dere, det er en stund siden jeg har vært her inne å blogget, og dere vet den ene grunnen, men ikke den andre. Jeg la ut et innlegg på den andre bloggen min, der hvor jeg oppdaterte dere...
Bli medlem
hits