HØST KOLLEKSJON FOR DE MINSTEJeg har nå sittet å testet ut hvordan jeg lager kollasj her på blogg.no. Føler jeg fikk det bra til, men kvaliteten ser ikke veldig bra ut, hvorfor vet jeg ikke. Men dette er varer fra forskjellige butikker, og varer jeg bare har plukket ut, ut ifra hva jeg syntes passet til en høst kolleksjon for de minste, og selvfølgelig ut ifra hva jeg syntes var finest. De har utrolig mange fine høst klær ute på nettsidene nå, det er jo September allerede om under en ukes tid, så litt høstklær burde man jo alltids ha i garderoben demmes. Når jeg tenker meg om, så har jeg ikke veldig mye høstklær til William. Jeg har vel litt fra str 50 og opp til 62/68 tror jeg. Jeg burde vel titte en ekstra gang igjennom det, for jeg merker at det begynner og bli litt kjølig i lufta, ihvertfall nå som sola ikke stikker frem på enkelte dager. 

Og en annen ting, jeg beklager for lite blogging de siste dagene, men grunnen til det vet dere, det er rett og slett fordi jeg er helt utslitt for tiden, jeg går bare å venter på at knerten skal melde sin ankomst. 
Så i kveld skal jeg spise hjemmelaget pizza og kose meg sammen med foreldra mine før det er starten på en helt ny uke. Ukene flyr altså av gårde for min del. Imorgen kommer endelig Marius hjem igjen, etter en hel jobbeuke i Hamar. Jeg håper det blir en liten stund til neste gang, jeg vil ha han her nede når han skal jobbe videre, føler det er en trygghet før fødsel. 
Så nå skal jeg sette meg ned å vente på at maten er klar også skal jeg se litt på tv, men om det er noe spennende på tv i kveld har jeg ingen aning om, vet dere om det går noe bra? jeg har ikke giddet å sjekke tv-guiden ennå, haha. 

Men dere får ha en fantastisk søndag videre, så blogges vi ♥

2 kommentarer

Cecilie

28.08.2016 kl.18:42

Den ble jo kjempe fin!

Mariell Eriksen

28.08.2016 kl.18:49

Cecilie: hehe, tusentakk:)

Skriv en ny kommentar

JEG ER EN BARNEMISHANDLER

07.12.2016 kl.17:04
Skrevet av marielleriksen
Hei på dere, det er en stund siden jeg har vært her inne å blogget, og dere vet den ene grunnen, men ikke den andre. Jeg la ut et innlegg på den andre bloggen min, der hvor jeg oppdaterte dere...
Bli medlem
hits