SVANGERSKAPS UKE 38Nå er vi kommet til svangerskaps uke 38 og nå er det virkelig ikke lenge igjen, bare 2 uker til jeg er i svangerskaps uke 40. Jeg føler meg rett og slett klar som et egg, så nå kan prinsen egentlig bare komme ut for våres del. Magen er tung og kroppen er utslitt. Vi går bare for det meste å venter, lurer på når han kommer. 

Termindato: 20.September, men jeg tror fødselen skjer mellom 10 og 20 engang, jeg fikk først termindato 11.September, da jeg var på tidlig ultralyd. Jeg er altså nå i svangerskaps uke 38 ( 37+0). 91,8% av svangerskapet er over.

Ukens aktivitet: Her er det fult liv med både armer og bein, regne turn dansing inni der, og det er godt å vite. Han er veldig mye våken på dagtid og plassen inni magen begynner og bli utrolig liten. 

Mine tanker om fødselen: Jeg tenker egentlig ikke så veldig mye over fødselen, tar det som det kommer, men jeg kan si jeg gleder meg litt, men det er sikkert fordi jeg ikke vet hvordan den kommer til og være, og det er det ingen som vet. Samtidig gruer jeg meg litt pga ting som kan skje under fødselen. 

Formen denne uken: Formen min denne uken har egentlig ikke vært noe særlig bra, har vært helt utslitt. Har hatt veldig vondt i kroppen generelt, vondt i nakken og vondt i hodet. Rett og slett tung og helt ferdig. Jeg håper dette svangerskapet er snart over, sånn at jeg heller kan fokusere på andre ting når babyen har kommet ut. Ikke vet jeg om formen er noe bedre etter fødselen, men det er jo så klart noe jeg håper den er. 


Vekt: Til sammen har jeg gått opp 18 kg fra start og frem til nå. Nå har vekta stått rolig en periode, og jeg tror den holder seg der den er nå, får vi håpe, for nå begynner det virkelig å bli sinnsykt tungt. 

5 kommentarer

lisarorvik

28.08.2016 kl.13:25

Så koselig innlegg :) (Har forresten ukens blogg konkurranse på min blogg nå, bli gjerne med)

Mariell Eriksen

28.08.2016 kl.13:37

lisarorvik: Tusentakk :) skal melde meg på!

Cecilie

28.08.2016 kl.19:15

Så gøy! Jeg husker de siste dagen kunne gå veldig sakte så veldig fort! Man lurer alltid på om det begynner snart og går og kjenner litt extra etter ;)

Marianne Eriksen

29.08.2016 kl.20:12

Så fin mage, ikke lenge igjen nå :) Her er eg bare straks i uke 23 :)

Mariell Eriksen

30.08.2016 kl.18:20

Marianne Eriksen: tusentakk, nei, det går utrolig fort :) åå, gled deg til tiden videre!

Skriv en ny kommentar

JEG ER EN BARNEMISHANDLER

07.12.2016 kl.17:04
Skrevet av marielleriksen
Hei på dere, det er en stund siden jeg har vært her inne å blogget, og dere vet den ene grunnen, men ikke den andre. Jeg la ut et innlegg på den andre bloggen min, der hvor jeg oppdaterte dere...
Bli medlem
hits