KROPPEN BEGYNNER Å FÅ NOK

Nå merker jeg at jeg begynner og bli sliten og lei, kroppen min sier nei til det meste nå, jeg sliter med god nok søvn pga vonde liggestillinger når jeg skal sove, kroppen klør overalt fordi huden sprekker og noen strekkmerker stikker frem her og der, kroppen begynner å få nok, rett og slett. Det er ikke bare kroppen som begynner å få nok, det er jeg også, det er slitsomt, jeg føler jeg ikke orker en eneste ting om dagen, jeg prøver så godt jeg kan å bli med ut hvis jeg får spørsmål om det, men nå er det like før fødsel, og det merker både jeg og kroppen min. Jeg er ikke vandt til at jeg har gått opp så mye i vekt, at jeg har fått endel strekkmerker, at jeg ikke kan gå normalt, at jeg ikke får en god natt søvn, men så klart, jeg vet grunnen og jeg prøver og gjøre det beste ut av det, men det er ikke lett i det hele tatt. Føler det er så mye jeg skulle gjort, før vi blir flere her hjemme, men jeg vet liksom ikke helt hva, jeg klarer ikke tenke over hva jeg må få gjort, selvom jeg føler det er en god del ting. Jeg skulle egentlig bli henvist til fysioterapi av legen min, men som jordmor sa, det er for sent nå, jeg er allerede snart i uke 38 og dette måtte skjedd før. Men men.

Denne helgen føler jeg blir utrolig stressende, senere idag skal vi hjelpe til med å pynte til konfirmasjonen til kusina mi, siden hun skal konfirmere seg i morgen tidlig, og vi skal møte opp i morgen tidlig 10:30-11:00 ca, pluss at hele dagen går der borte. Ikke engang på hennes dag kan jeg pynte meg med en kjempe fin kjole, fordi jeg føler meg bare helt forferdelig, så jeg må finne det enkleste og det jeg syntes er behagelig og ha på, selvom jeg skulle ønske jeg kunne pynte meg som alle de andre skal. Føler ikke det er en unnskyldning og være gravid i sånne tilfeller, det gjør sikkert de fleste, men ikke jeg, og jeg vet ikke hvorfor. Det er helt fantastisk å gå gravid hvis man ser bort i fra plager man kan få, men jeg er rett og slett sliten og lei kjenner jeg. 

4 kommentarer

Forfatterfrue

26.08.2016 kl.10:44

Åh, kjære deg. Det er helt lov å kjenne at det er slitsomt å gå gravid. Jeg har født to finfine unger, men jeg har aldri trivdes i gravidtilstanden. Du ser NYDELIG ut, det er jeg helt sikker. Men det ER vondt. Det ER tungt. Og det ER uvant å se seg selv i speilet. Noen elsker magen og har aldri følt seg vakrere, andre synes det er vanskelig å bli bekvem med en annen versjon av seg selv enn den man kjenner. Begge deler er greit. Lykke til i innspurten <3 Og kos deg i morgen (om du klarer;))

Mariell Eriksen

26.08.2016 kl.11:43

Forfatterfrue: Åå, så mange hyggelige ord, tusentakk søte deg <3 jeg skal prøve å kose meg imorgen :D

witheverymile

26.08.2016 kl.13:38

Huff!! Men det kommer til å bli bedre :) Ønsker deg en fantastisk helg :)

Mariell Eriksen

26.08.2016 kl.15:03

witheverymile: håper det :) tusentakk det samme!

Skriv en ny kommentar

JEG ER EN BARNEMISHANDLER

07.12.2016 kl.17:04
Skrevet av marielleriksen
Hei på dere, det er en stund siden jeg har vært her inne å blogget, og dere vet den ene grunnen, men ikke den andre. Jeg la ut et innlegg på den andre bloggen min, der hvor jeg oppdaterte dere...
Bli medlem
hits