GARDEROBEN TIL PRINSEN

Jeg tenkte å vise dere garderoben til prinsen her på bloggen, kjapt, før jeg går å legger meg. Men først oppdatere hva dagen har bestått av. Idag har jeg egentlig tatt det rolig, det har vært strålende vær, og kjempe varmt. Så utrolig deilig. Når det er så varmt ute, så tenker jeg bare på hvor mye jeg gleder meg til å oppleve den første sommeren pluss alle de andre sammen med William, det er virkelig noe jeg ser frem til. Planene neste år blir vel mest sannsynlig Thailand, hvis ting går etter planen. Men det tar vi når den tiden kommer. 

Men så har også Marius reist en ny uke til Hamar for å jobbe der, så han blir borte noen dager. Det er en trygghet at han kjører sin egen bil denne gangen, tilfelle fødselen starter mens han er der oppe, det vet man jo aldri. Så slipper han også og være avhengig av andre der oppe for lån av bil hvis noe skjer. Jeg kommer jo til å savne han, men når han er tilbake, så er det ikke lenge igjen, og da er det nok tiden for at han er her nede å jobber istedenfor et lenger stykke unna. 
I kveld har jeg også sittet å sett på Hotel Cæsar og fødeavdelingen sammen med mamma og farmor. Fødeavdelingen var virkelig spennende, og utrolig rørende. Også så herlige babyer som blir født, jeg prøver å sette meg inn i situasjonen, men det er litt vanskelig føler jeg. Det blir jo veldig spennende så klart. 

{

Her er et bilde av klærne han har i stellebordet sitt, jeg føler jeg har lite men samtidig ikke, jeg aner ikke. De vokser jo utrolig fort, det som ligger oppi der nå er vel fra størrelse 50-62 tror jeg, mens det som er litt større er pakket bort så lenge. Jeg vil sikkert få en del i gaver også når jeg har født, så vi får se hva jeg evt får da. 

6 kommentarer

Henriette Celin

23.08.2016 kl.23:45

For en søt kommode (:

Mariell Eriksen

24.08.2016 kl.10:19

Henriette Celin: hehe, ikkesant :)

Cathrine

23.08.2016 kl.23:51

Jeg har det samme dilemmaet her: Hva er for lite tøy og hva er for mye? Har termin i desember så jeg må belage meg på ekstra yttertøy også og det blir dyrt når dem vokser ut av dyre ytterdresser med en gang. De koster fort opp til nesten 1000 kroner stykke! Så er det ulltøyet som er dyrt, som de vokser like raskt ut av.. Barn er ikke billig, hehe.

Btw, kommoden var veldig fin. Hvor er den fra?

Lykke til videre :-)

Mariell Eriksen

24.08.2016 kl.10:19

Cathrine: hehe, du sier noe der ja :-) kommoden er fra IKEA! Tusentakk :-)

Natalie

24.08.2016 kl.11:39

Så fint :)

Mariell Eriksen

24.08.2016 kl.15:22

Natalie: Tusentakk :)

Skriv en ny kommentar

JEG ER EN BARNEMISHANDLER

07.12.2016 kl.17:04
Skrevet av marielleriksen
Hei på dere, det er en stund siden jeg har vært her inne å blogget, og dere vet den ene grunnen, men ikke den andre. Jeg la ut et innlegg på den andre bloggen min, der hvor jeg oppdaterte dere...
Bli medlem
hits