FANTASTISK GAVEJeg har hele tiden ønsket å kjøpe klærne fra Lillelam, det er noe av de nydeligste ullklærne jeg vet om. Har hørt at mange virkelig anbefaler denne type ull serien, så jeg tror jeg har et av alt i den tykke typen til William. Idag kom mamma hjem med et teppe og et par votter som hun hadde bestilt fra Babybanden. Som jeg vet, så hadde de salg på disse tingene, for det er jo ganske høyt prisede produkter, men nå ser det ut som de ikke har flere igjen av akkurat disse tingene igjen på salg eller i nettbutikken, har ikke sjekket etter 100%. 
Så, når det begynner og bli kaldt, da kan lille gutt holde seg varm og god. Det er nesten så jeg misunner de små ved så fine klær, haha. Hvis jeg kommer over flere klær derifra i forskjellige typer, så kommer jeg sikkert til å handle mer av det, jeg har valgt størrelsen 68 i alt, for da vet jeg at det passer når høsten/vinteren kommer, også har han noe å vokse i. 

Hva syntes dere om gaven jeg fikk? 

2 kommentarer

Marianne

23.08.2016 kl.21:55

Ååå, så herlig! Jeg elsker klærne fra Lillelam <3

Mariell Eriksen

23.08.2016 kl.22:02

Marianne: hihi, det gjør jeg også <3

Skriv en ny kommentar

JEG ER EN BARNEMISHANDLER

07.12.2016 kl.17:04
Skrevet av marielleriksen
Hei på dere, det er en stund siden jeg har vært her inne å blogget, og dere vet den ene grunnen, men ikke den andre. Jeg la ut et innlegg på den andre bloggen min, der hvor jeg oppdaterte dere...
Bli medlem
hits