5 TING SOM GJØR MEG GLAD

Jeg har egentlig aldri satt meg ned og skrevet ned eller tenkt noe særlig på hva som gjør meg ekstra glad. Det er jo egentlig vanvittig mye som gjør meg glad, men jeg tenkte bare å skrive ned de 5 viktigste tingene. 

♥ Marius er en av de viktigste tingene for meg her i livet, han stiller opp 100% hele tiden og har gjort det hele veien, det går ikke an og beskrive hvor bra person han er. Er virkelig glad for at jeg møtte han, og ikke minst at han skal bli pappa til barnet mitt. Vi var venner i rundt 3 år før vi ble kjærester, tenk på det. Ingen av oss trodde det skulle skje noe mere enn bare vennskap. Men den dag i dag er vi snart foreldre til en liten prins. 


♥ Det at jeg er gravid og venter en prins om rundt 3 ukers tid, det er helt uvirkelig, men en fantastisk følelse. Jeg gleder meg kjempe masse til han melder sin ankomst og jeg sitter med han i armene mine. Bare det å se hvor skjønn han er. 

♥ Foreldrene mine og broren min, dere er virkelig gull verdt, jeg er utrolig glad i de tre, de er der for meg uansett hva det er, og de har alltid vært det, og det er herlig. Nå skal de få et familiemedlem til i familien, og det kan bli veldig spennende, for jeg tror de gleder seg like mye som det vi gjør. 

♥ Ekte mennesker/venner som setter pris på meg, tar meg for den jeg er, og er der for meg uansett hva det er. Jeg har merket at det ikke er alle som er like ekte der, og ihvertfall ikke når det kommer til graviditeten, men jeg bryr meg ikke om de, jeg bryr meg om de ekte. Det er bedre å ha få ekte enn mange falske, ikke sant?

♥ Svigerforeldrene mine, de gjør meg glad, de også er virkelig gull verdt. Jeg er så glad for at jeg ble kjent med dere. Og det at dere har støttet meg og Marius så godt igjennom svangerskapet gjør meg glad og lettere i kroppen, dere har virkelig vist deres side. Det er ikke alle svigerforeldre som er som dere to, tenk på det. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

JEG ER EN BARNEMISHANDLER

07.12.2016 kl.17:04
Skrevet av marielleriksen
Hei på dere, det er en stund siden jeg har vært her inne å blogget, og dere vet den ene grunnen, men ikke den andre. Jeg la ut et innlegg på den andre bloggen min, der hvor jeg oppdaterte dere...
Bli medlem
hits