SVANGERSKAPSUKE 37 - KLAR FOR FØDSELNå er det virkelig rett rundt hjørnet, fødselen kan skje når som helst. Det er bare 29 dager igjen til termin og det går utrolig fort. Jeg begynner og bli veldig utålmodig, og jeg gleder meg vanvittig til å møte William. Merker at jeg begynner og bli klar for å ta i mot den lille, og tingene er for det meste på plass for han, men ikke for meg, jeg mangler og pakke fødselsbagen. De siste dagene har jeg merket at magen har vokst en del, og det begynner og bli veldig liten plass der inne for han. Veldig deilig følelse at han rører mye på seg, for da vet jeg at det er liv. 

Termindato: 20.September, men jeg tror fødselen skjer mellom 10 og 20 engang, jeg fikk først termindato 11.September, da jeg var på tidlig ultralyd. Jeg er altså nå i svangerskaps uke 37 ( 36+1). 89,7% av svangerskapet er over.

Ukens aktivitet: Kjempe masse liv, han rører på seg stort sett hele tiden, veldig mye på dagtid, og sover for det meste når kvelden og natten nærmer seg. Noen ganger kan jeg se noe spisst noe stikke opp av magen, som sikkert er en hel eller en fot, det er veldig moro. Av og til sparker han så hard opp mot ribbeina mine at det er ubehagelig, så jeg må bytte stilling på kroppen. 


Mine tanker om fødselen: Jeg føler meg egentlig klar, jeg tenker så klart mye på fødselen, om hvordan ting går og det der, men som sagt, ingen fødsler er like, og man vet aldri hvor lang tid den tar. Den får ta den tiden den tar, også håper jeg egentlig at jeg får epidural, det er i hvertfall det jeg føler jeg ønsker mest.

Formen min denne uken: Formen min denne uken har vært litt opp og ned, det har vært et par dager hvor jeg har vært tung i kroppen, svimmel og uvel, men det har vært for det meste når jeg har vært kald, så et varmt bad har som regel hjulpet. 

6 kommentarer

QueenFitness

22.08.2016 kl.11:37

Masse lykke til!!

Mariell Eriksen

22.08.2016 kl.11:39

QueenFitness: Tusentakk :D

MoonStar

22.08.2016 kl.13:54

Åhh.. Så spennende.. Skjønner åssen du har det. Er selv rundt uke 35. Og tiden går jo så utrolig fort. Masse jeg fortsatt må rekke før jeg blir helt klar.

Lykke til 😊

Mariell Eriksen

22.08.2016 kl.13:55

MoonStar: åå, spennende ?? ja, tiden går veldig fort. Hehe, masse lykke til til deg også!

Sandra Hansen

22.08.2016 kl.14:31

Såå gøy !! Lykke til med fødselen, alt er verdt det til slutt <3

Mariell Eriksen

22.08.2016 kl.16:38

Sandra Hansen: tusentakk for det <3 jada, det er det!

Skriv en ny kommentar

JEG ER EN BARNEMISHANDLER

07.12.2016 kl.17:04
Skrevet av marielleriksen
Hei på dere, det er en stund siden jeg har vært her inne å blogget, og dere vet den ene grunnen, men ikke den andre. Jeg la ut et innlegg på den andre bloggen min, der hvor jeg oppdaterte dere...
Bli medlem
hits