MINIKIDS FAVORITTER1. URO / 2. BABYGYM / 3. LEKEMATTE / 4. KOSEKLUT / 5. MUSIKKURO / 6. MUSIKKURO 

Her er mine favoritt varer fra minikids som står høyest på ønskelisten. En eller annen gang blir det vel bestilling på en av varene tenker jeg, men ikke i første omgang. Denne siden virker utrolig populær, jeg har visst om denne siden en stund, men ikke at de har hatt så utrolig mye fint der inne. Det var først idag jeg så skikkelig igjennom nettbutikken, og jeg forelsket meg i utrolig masse. Anbefaler dere alle å ta en tur innom altså. 
Nå ligger jeg med beina høyt og lurer på hva jeg skal gjøre resten av dagen, har sittet i en evighet og tenkt på dette, og det eneste er at jeg kan ta meg et varmt bad eller en varm dusj, i hvertfall ordne meg for dagen, det har jeg ikke gjort ennå, jeg sitter her fortsatt sminke løs med daffe klær på sofaen sammen med musikk i bakgrunnen. Det er jo helt klart veldig deilig og ikke stresse, men ja, greit å komme i gang med noe. Har så langt ryddet inn oppvasken, støvsugd og redd opp sengen, ellers har jeg sittet her å tittet på nettet og blogget litt. Jeg venter på at Marius skal komme hjem fra jobb. Han måtte tilbringe lørdagen sin på jobb, stakar, pluss at arbeidstiden er uklar. Men han skal vel få favoritt middagen sin idag, som er taco. Det er helt klart min værste middag, er så vanvittig lei taco, så jeg får ordne meg noe enklere og annen mat tror jeg. Så når han kommer hjem blir det vel bare til å slappe av, for jeg regner med at han jobber i noen timer til, hvis ikke mange. 
Jeg tror jeg skal gå å ta meg et varmt bad, også blogges vi siden ♥

Hva syntes du om tingene fra minikids? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

JEG ER EN BARNEMISHANDLER

07.12.2016 kl.17:04
Skrevet av marielleriksen
Hei på dere, det er en stund siden jeg har vært her inne å blogget, og dere vet den ene grunnen, men ikke den andre. Jeg la ut et innlegg på den andre bloggen min, der hvor jeg oppdaterte dere...
Bli medlem
hits