HVIS DET SKULLE VÆRE NOE

God morgen ♥ jeg satt å tenkte litt i går på hvilke sosiale medier jeg er tilgjengelig på som dere eventuelt kan følge meg på eller kontakte meg på hvis det var noe dere lurte på. Og når det kommer til samarbeid, om dere har noen tips, så vil jeg veldig gjerne være med, det er noe jeg har ønsket utrolig lenge. 

FACEBOOK: Her er min fanside på facebook 
INSTAGRAM: Sjekk ut min instagram konto her

EPOST: Kontakt meg gjerne på mariell.eriksen@hotmail.com hvis det er noen spørsmål eller hvis det er andre ting dere lurer på
 


Men idag er det lørdag og det er helg igjen, deilig å tenke på at det ikke er så mye som skjer denne helgen, men at vi for det meste kan slappe av og ta det litt rolig. Formen min er ikke helt på topp idag. Ble brått veldig uvel og skjelven etter å ha stått opp, så jeg skal ta det litt med ro, i tillegg er bekkenet mitt blitt verre, så egentlig burde jeg prøvd å støtte meg opp med krykker hvis det er mulig. Føler meg så fæl om dagen, med kjempe hovne føtter og hender, vaggende pga bekkenet. Kan ikke velge hva slags sko jeg skal bruke engang, det er kun utslitte sko eller slippers som funker nå og det er ikke akkurat veldig lekkert spør du meg. Har jo egentlig fått beskjed om å legge beina høyt, men det er ikke så lett når det er husarbeid osv som skal gjøres. Har dere noen tips til hva jeg kan gjøre for at ting blir litt bedre med det jeg klager over? haha. 
Jeg føler egentlig ikke at jeg kan gjøre noe som helst, føler meg sinnsykt handicapet og tiden går sakte til fødsel, jeg vil at ting bare skal bli ferdig, sånn at jeg har mere å gjøre på dagtid og håpe at jeg mister alle plagene når jeg har født, er nok ikke så enkelt, men ihvertfall at jeg kan slippe denne tunge magen som presser nedover hele tiden, det gjør meg utslitt, er som en hval. 

Tips til hjelp ved bekkenplager? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

JEG ER EN BARNEMISHANDLER

07.12.2016 kl.17:04
Skrevet av marielleriksen
Hei på dere, det er en stund siden jeg har vært her inne å blogget, og dere vet den ene grunnen, men ikke den andre. Jeg la ut et innlegg på den andre bloggen min, der hvor jeg oppdaterte dere...
Bli medlem
hits