HYTTETUREN

Nå har vi vært på denne koselige hytta i en natt, vi har gjort masse forskjellig. Det og være på hyttetur er kjempe koselig, jeg elsker det. Jeg føler det kan være litt greit å finne på ting og gjøre nå før den lille kommer. Vi har storkost oss på hytta. Igår når vi kom ned hit så grilla vi pølser og kosa oss, pratet og hadde det gøy. Marius, Fredrik, Aleks og Karoline var en tur ute med båten i går kveld, Marius fikk kjørt seg på tube etter båten, haha. De måtte jo ta seg en kveldstur før Aleks og Karoline skulle reise hjem igjen. 

Dagen idag startet med en deilig frokost ute i morgen solen, det var egentlig meldt overskyet vær og regn senere på dagen, men vi har vært heldige med sol fra vi sto opp, det er godt. Etter frokosten startet vi båten og kom oss ut på sjøen, og der ble vi en stund. Camilla fikk kjørt tube etter båten, Fredrik fikk også testet ut den noen runder på vannet før han gikk over til vannski, så utrolig moro. Vi har storkost oss så idag. Etter båtturen og litt tid til å slappe av så ble det deilige poteter i folie med tilbehør, det er virkelig godt. Nå vet jeg ihvertfall hva jeg skal lage til middag om ikke så altfor lenge. Etter middagen slappet vi for det meste av før vi pakket tingene våres å dro hjemover, vi kom hjem for en drøy halvtime siden, og nå er det bare å få i seg litt sen kveldsmat, ta seg en dusj og legge seg. 

Nå er det kvelden, vi blogges ♥

4 kommentarer

Sofie Caroline Nilsen

19.08.2016 kl.22:52

Så hyggelig :) er alltid hyggelig med hyttetur!

Mariell Eriksen

19.08.2016 kl.23:59

Sofie Caroline Nilsen: jaa, det er det:)

Ronja Østensvik

20.08.2016 kl.12:01

Det så utrolig flott ut! Og for en nydelig hund :)

Mariell Eriksen

20.08.2016 kl.12:03

Ronja Østensvik: Var veldig flott der :) Ja, en skjønn hund!

Skriv en ny kommentar

JEG ER EN BARNEMISHANDLER

07.12.2016 kl.17:04
Skrevet av marielleriksen
Hei på dere, det er en stund siden jeg har vært her inne å blogget, og dere vet den ene grunnen, men ikke den andre. Jeg la ut et innlegg på den andre bloggen min, der hvor jeg oppdaterte dere...
Bli medlem
hits