HEKTISK DAG

God kveld alle sammen ♥ denne dagen har virkelig bestått av en del ting altså, alt har gått i ett, og jeg har rett og slett ikke rukket å blogge før nå, så jeg kommer med et kort innlegg nå. Dagen imorgen blir like hektisk, og jeg har en ting jeg virkelig gleder meg til å vise frem til dere i morgen som jeg skal kjøpe av ei dame i Oslo, som er til lille gull. 
Dagen idag startet med et lite besøk hos ei i familien som nesten akkurat har fått en liten gutt, han er 3 uker gammel, også så skjønn. Jeg ble liksom ikke noe mere babysyk kan man si. Etter besøk hos de i et par timer var det tid for å dra på kontroll hos jordmor, og det sto bare bra til med lille gutt i magen. Han er ferdig utviklet han nå, og skal egentlig bare vokse før han melder sin ankomst, som kan være når som helst. 
Etter kontrollen hos jordmor var det bare å komme seg innover med Marius å kjøpe nye lyspærer til bilen, det må man jo ha, og en is i slengen slo ikke feil. Litt senere bar turen opp til Hamar for kjøp av RC bil, litt gutte leker må til. Så vi kom nesten akkurat inn døra hjemme, og jeg kjenner det ikke blir en altfor sen kveld for meg idag. Dagen starter ikke altfor sent for oss i morgen heller, vi skal en tur på Strømmen Storsenter å titte litt, en hurtig tur til Oslo også vender vi nesa mot et vennepar av oss som vi skal hjelpe litt. 
Nå er det straks natta for meg, så vi blogges i morgen ♥ ha en fin kveld/natt videre alle der ute!

2 kommentarer

Rottelivet

17.08.2016 kl.00:06

- i hvert fall ingen KJEDELIG dag...!

Sov godt :)

Mariell Eriksen

17.08.2016 kl.11:07

Rottelivet: det var det ikke:)

Skriv en ny kommentar

JEG ER EN BARNEMISHANDLER

07.12.2016 kl.17:04
Skrevet av marielleriksen
Hei på dere, det er en stund siden jeg har vært her inne å blogget, og dere vet den ene grunnen, men ikke den andre. Jeg la ut et innlegg på den andre bloggen min, der hvor jeg oppdaterte dere...
Bli medlem
hits