DA VAR JEG HER

God kveld alle lesere ♥ som nevnt i forrige innlegg, så skulle jeg avgårde til Hamar idag for å treffe Marius. Jeg er her fortsatt, fikk overnatte i natt, så slapp jeg den lange veien hjem igjen også på kveldstid. Marius har nå reist avgårde på jobb og jeg har plukket frem Macbooken og her sitter jeg, tv`en er på og her er det bare avslappende egentlig. Ganske deilig og komme seg bort litt også, gjøre litt andre ting enn og bare sitte hjemme og kjede seg. Meste av grunnen til at jeg måtte oppover var fordi han trengte litt flere klesplagg og byggekortet sitt, som er ganske så viktig. Dagen idag har vel ikke bestått av så mye stress, vi har tatt en tur på butikken for å handle litt matvarer, det er jo så dårlig vær, så det er heller ikke noe hyggelig å gå rundt her å titte. Ellers har vi sittet å sett på en serie på Netflix som heter Prison Break, han har blitt helt hekta de dagene han har vært her, haha. 
Planene for morgendagen har vi ikke lagt ennå, det spørs egentlig på tiden Marius jobber i natt og hvor mange timer søvn han får igjennom natten, tiden vil vise, og ikke minst været. Det kan hende jeg overnatter en natt til, vi får se hvor lenge jeg får være her og hvor lenge han vil ha meg her mens han jobber, jeg forstår jo at han ikke kan ha med meg overalt. 
Kan jo i vertfall vise dere hvordan rommene her oppe ser ut, det er ganske fint her. 

Fine rom, ikke sant? :-)

Og ikke minst, en annen ting. Tusen hjertelig takk for dere som leser bloggen min, igår hadde jeg kjempe mange lesere pluss endel kommentarer. Fikk noen negative kommentarer av et nett troll på noen innlegg tilbake, som ikke gjorde meg noe særlig happy, men men, det er vel sånn det er å blogge. Ting har vel så vidt begynt tenker nok noen av dere som har blogget en god stund. 

Men nå skal jeg se litt på tv før jeg legger meg, blir ikke sene kvelden på meg idag, kjenner jeg er i svime allerede. God natt alle sammen ♥

7 kommentarer

Ida Kristine

12.08.2016 kl.22:10

så koselig!

ha en super kveld :D

ikke bry deg om de negative kommentarene, det er nok noen sjalue mennesker som ikke vet noe bedre! :D

du har en flott blogg, stå på!

Mariell Eriksen

12.08.2016 kl.22:13

Ida Kristine: Ja, veldig koselig :) Ha en super kveld du også. Hehe, helt sikkert. Tusentakk :))

Linn Kristin Madsen

12.08.2016 kl.23:34

Fin blogg.

Ha en fin helg

Mariell Eriksen

13.08.2016 kl.04:44

Linn Kristin Madsen: tusentakk:) ha en fin helg du også

Navn

13.08.2016 kl.00:58

Kos deg og hils gullet mitt når han våkner i morgen

Marthe Sofie -

13.08.2016 kl.14:00

Så koselig! Folk som kommenterer negative ting er som regel sjalue eller mangler informasjon, hev hode og la de bygge deg opp :)

Mariell Eriksen

13.08.2016 kl.20:38

Marthe Sofie -: det stemmer...

Skriv en ny kommentar

JEG ER EN BARNEMISHANDLER

07.12.2016 kl.17:04
Skrevet av marielleriksen
Hei på dere, det er en stund siden jeg har vært her inne å blogget, og dere vet den ene grunnen, men ikke den andre. Jeg la ut et innlegg på den andre bloggen min, der hvor jeg oppdaterte dere...
Bli medlem
hits