BABYMAGEN HAR SUNKET

Hei dere søtinger ♥ jeg tok et bilde av babymagen tidligere idag og det var da jeg så hvor mye den faktisk har sunket. Farmor har sagt det til meg endel ganger de siste dagene, og jeg har på en måte ikke sett det selv. Det er jo også flere som har sagt det, men ja. Jeg har sittet å tenkt litt ang fødebagen osv, har tenkt til å starte på den de nærmeste dagene, for fødselen kan plutselig være der. Gleder meg til å vise dere hva jeg skal ha med meg på sykehuset, og ikke minst titte på de herlige babyklærne ennå engang. Titter stadig vekk oppi stellebord skuffene, det er så mye fine klær. 
Noen sier at fødselen kan starte tidligere enn termin når magen har sunket endel, kan dette stemme? Jeg er i hvertfall veldig spent på når ting skjer, går bare å venter. Som flere har sagt til meg, nyt den siste tiden og bli med på omtrent alt du blir tilbudt, men jadda, det er ikke så enkelt som alle tror altså, her kommer vaggende meg som helst skulle hatt en rullestol, gående, haha. 
Resten av denne kvelden skal jeg ta det rolig, mamma lager hjemmelaget pizza og jeg koser meg med blogging og andre småting før middag ♥ ha en fin kveld videre alle sammen!

6 kommentarer

SiljesWorld

11.08.2016 kl.21:11

Syns du har en kjempe vakker babymage <3 Magen synker en god del når det nærmer seg rett og slett fordi det ikkje er lenge igjen til barnet kommer :D <3

Ha en riktig fin kveld <3

Mariell Eriksen

11.08.2016 kl.21:12

SiljesWorld: Ååe, tusen hjertelig takk <3 Å, gleder meg bare mer og mer ved sånne kommentarer. Ha en fin kveld du også!

Kristine

12.08.2016 kl.01:29

Så spennende...!

Lykke til, dere ^^

Mariell Eriksen

12.08.2016 kl.10:28

Kristine: Tusentakk:)

Marianne

12.08.2016 kl.08:16

Åh, for en nydelig babymage <3

Man kan absolutt føde før termin når magen synker. Men det kan man vel kanskje uansett :) Masse lykke til når tiden er inne :)

Mariell Eriksen

12.08.2016 kl.10:29

Marianne: Åå, tusentakk :) hehe, ja, men tusentakk igjen <3

Skriv en ny kommentar

JEG ER EN BARNEMISHANDLER

07.12.2016 kl.17:04
Skrevet av marielleriksen
Hei på dere, det er en stund siden jeg har vært her inne å blogget, og dere vet den ene grunnen, men ikke den andre. Jeg la ut et innlegg på den andre bloggen min, der hvor jeg oppdaterte dere...
Bli medlem
hits