JEG HADDE MINE BEKYMRINGER

God kveld alle sammen ♥ 

Det er ikke sikkert det virker sånn, men jeg hadde mine bekymringer da jeg fant ut at jeg var gravid. Jeg var ikke fylt 20 år ennå, hvordan ville foreldrene mine, vennene mine og hele familien reagere på nyheten? Jeg visste ikke om jeg var klar for dette i denne alderen, hva skulle jeg gjøre? Det var tusenvis av tanker som svirret i hodet mitt. Jeg var på strømmen storsenter da jeg testet meg, jeg hadde gått 5 dager over forventet mens, noe måtte det være, det var noe som ikke stemte.
Jeg var med Marius, da testen viste positiv så vi på hverandre med sjokkerte øyne. Jeg ble for det meste redd inni meg. Det første jeg tenkte på var faktisk at jeg måtte fortelle dette til mamma, og det gjorde jeg ved å sende et bilde av testen. Jeg var livredd for hvordan reaksjonen hennes skulle være, men den var overraskende positiv, det hadde jeg aldri trodd. Men som sagt, jeg har alltid sagt at jeg ønsker å bli en ung mor, det har jeg ønsket lenge, og det har skjedd. Min største frykt var om jeg faktisk skulle klare det her, om vi fikk en leilighet, og ikke minst om vi hadde råd til alt av utstyr og det å forsørge den lille. Jeg har vært utrolig heldig med jobben min, og Marius har vært så heldig å fått seg jobb, det var virkelig noe han trengte, egentlig et pluss for oss begge og ikke minst for mini. Når det kommer til utstyr til William har det tatt overhånd og det er helt herlig, Marius har også en fantastisk mor og far som har stilt opp til tusen når det kommer til utstyr, vi har egentlig ikke kostet på noe selv, bortsett fra litt klær som trengs den første tiden. Mine har også stilt opp med endel utstyr, og jeg er evig takknemlig for at jeg har de jeg har rundt meg, kunne ikke hatt det bedre. Alt jeg var bekymret over har ordnet seg, takk gud for det. 

Jeg sitter her å tenker over når jeg egentlig burde pakke fødselsbagen, har fått noen tips, men jeg tror jeg snart må starte, men er veldig usikker på hva jeg faktisk må pakke med til den lille og ikke minst meg selv, har dere noen forslag, så skriv det gjerne ned. Fødselen kan skje når som helst, og jeg tenker ikke på noe annet enn å få møte gutten våres ♥ 
Nå skal jeg se litt på tv sammen med mamma og en krabat som ligger urolig i magen før jeg finner sengen. Ha en fin kveld videre alle sammen. 

24 kommentarer

SiljesWorld

10.08.2016 kl.22:42

Det er alltid litt bekymringer rundt det å bli gravid. Plutselig så tenker man på alt annet osv.. Leilighet som må Være klar, ting og tang. Penger så man har råd til det man trenger! Familie kjøper ofte veldig mye, hehe (kanskje litt for mye å). Lykke til videre iallefall :D <3

Mariell Eriksen

10.08.2016 kl.22:45

SiljesWorld: Hehe, det er helt sant. Jaa, de har stilt opp 100% der altså :) er super takknemlig <3

Maiken

10.08.2016 kl.23:29

Det pleier som regel å ordne seg! Lykke til med fødselen som snart nærmer seg :-)

Mariell Eriksen

10.08.2016 kl.23:37

Maiken: Jada, det gjør det :) tusentakk for det!

Linn Kristin Madsen

11.08.2016 kl.01:54

Lykke til med fødselen :) Dette kommer til å gå kjempefint!

Mariell Eriksen

11.08.2016 kl.11:22

Linn Kristin Madsen: Tusentakk :-)

Simona Lovise

11.08.2016 kl.07:34

Vi er og 20 og venter en liten en i september, hehe :) Her har vi og alt av utstyr i hus og bagen er snart klar, men må innrømme at det var utrolig vanskelig å pakke! Er jo første gangen, så vet ikke hva VI har behov for å ha med og ikke. Jeg søkte i alle fall opp andres lister og hentet litt fra den og fjernet noe ettersom hva jeg følte vi måtte ha med og ikke og det som eventuelt er glemt da får vi håpe ikke er kjempe viktig å ha med, hah. Lykke til med bagen :)

Mariell Eriksen

11.08.2016 kl.11:23

Simona Lovise: hehe, gratulerer så mye til dere da :) ja,må nok søke meg frem litt :) tusentakk!

hanne

11.08.2016 kl.17:16

Hei :-)

Det er lurt å pakke med seg noen store , gode løse klær som du kan gå med etterpå da trange klær kan være ubehagelig, gode innesko/tøfler er også lurt og ha med da gulvet på sykehuset ikke er rent hele tiden. Ammebh, ammetopp og ammeinnlegg hvis du skal amme. Hjemreise klær til deg selv er også lurt å ha med. Noen sykehus har bleier til babyen, men kan kanskje være lurt å pakke med noen i tilfelle sykehuset du skal føde på ikke har det. Toalettsaker kan være bra og ha med seg, tannbørste, tannkrem, deodorant og sånne ting. Til selve babyen kan det være lurt å pakke med noen bodyer, strømpebukse, bukse, innelue, genser og klær som babyen skal reise hjem i. Ellers kan det vært lurt å ha med lader til telefon, pc, nettbrett og kanskje en bok eller et blad, kanskje noe å spise og drikke som gir deg energi under fødselen. Dette var desverre alt jeg kunne komme på akkurat nå, jeg pakket også ned disse tingene når jeg fikk mitt første barn for 2 år siden, var også litt i tvil på hva jeg skulle ha med men så kom jeg til å tenke på at jeg hadde jo lest mye rart på nett om hva man burde ha med og ikke, hehe ;) Så det er nok bare å tenke litt på hva du selv vil ha med til deg og babyen den første tiden på sykehuset. Lykke til :-)

Mariell Eriksen

11.08.2016 kl.17:53

hanne: Tusentakk for gode tips <3

Navn

11.08.2016 kl.17:54

Rart dere ble så sjokkerte da det var en planlagt graviditet hehe :-p at du ble redd skjønner jeg, men litt forberedt var dere jo :)

Mariell Eriksen

11.08.2016 kl.17:58

Navn: Hvordan kan du si at det var planlagt graviditet? Og det at du ikke tørr å fremstå med navnet ditt var bare barnslig, haha!

Navn

11.08.2016 kl.18:19

Flink du :)

Regina

11.08.2016 kl.18:33

Min erfaring med å pakke fødeselbag er å pakke tidelig,jeg fødte i uke 33😂rakk aldri å pakke noe som helst. men ta med gode sandaler eller tøfler. 2 Amme bh eller fler?,behagelige klær, ammeinnlegg, store bind, godteri! Haha får så lyst på noe søtt når man ammer eller pumper. Klær til din lille osv ❤ masse lykke til fødsel,ikke lenge til og tida går fortere en du tror. :)

Mariell Eriksen

11.08.2016 kl.18:37

Regina: Tusentakk for alle tips <3 ja, det kan jeg tenke meg.

Regina

11.08.2016 kl.18:40

Anonym. Man vet jo aldri helt når man blir gravid. Kan hende man har venta flere år og plutselig blir man gravid. (nå kjenner jeg ikke Mariell og hvor lenge de har prøvd er ikke min sak)Naturlig nok hadde man blitt like overasket uansett hvor lite eller lenge man har ventet. ;)

Navn

11.08.2016 kl.19:22

Når man slutter å bruke prevensjon, og sier selv at man prøver å bli gravid er jo ganske planlagt vil nå jeg si :-)

Mariell Eriksen

11.08.2016 kl.19:24

Navn: Hvordan kan DU si at jeg sluttet på prevensjon? Hadde vært moro og funnet ut hvem du var, og det skal vi nok få ordne, skaff deg et liv og fjern deg fra bloggen min :-))

Navn

11.08.2016 kl.19:31

Det var det du gjorde :-) du burde jo bare være stolt over det, og ikke legge skjul på at dere ville bli foreldre.

Mariell Eriksen

11.08.2016 kl.19:36

Navn: Det vet du ingenting om :) er så klart stolt over at jeg beholdt barnet, legger heller ikke skjul på noe sånt. Men det at du trur du vet mer enn meg gjør meg bare irritert.

Navn

11.08.2016 kl.19:44

Vet såklart bare det du har sagt selv :-) jeg syntes det bare var rart at du skrev som du gjorde i innlegget, fordi det virker som om det var helt uplanlagt, og ikke forventet, noe det åpenbart var.

Mariell Eriksen

11.08.2016 kl.19:50

Navn: Dine ord, men slutt å tru du vet mer enn meg, noe du ikke gjør.

Navn

11.08.2016 kl.19:53

Jeg tror ingenting, alt jeg skriver er utifra det du har sagt selv :-)

Mariell Eriksen

11.08.2016 kl.19:57

Navn: Fortsatt dine ord, nå har jeg bedre ting å bruke kvelden min på, så deg vil jeg ikke høre noe mere fra.

Skriv en ny kommentar

JEG ER EN BARNEMISHANDLER

07.12.2016 kl.17:04
Skrevet av marielleriksen
Hei på dere, det er en stund siden jeg har vært her inne å blogget, og dere vet den ene grunnen, men ikke den andre. Jeg la ut et innlegg på den andre bloggen min, der hvor jeg oppdaterte dere...
Bli medlem
hits